Over Limpidissima

Limpidissima is het basispakket van Buro 37 voor het bouwen en beheren van websites, -blogs, -shops en online community’s.

Limpidissima heeft als basis het CMS WordPress en komt met een scala aan vooraf geïnstalleerde plugins en tools die het werken aan, en het beheren van je website, -shop, -blog of online community vereenvoudigd.

En of het nu gaat om een website, -shop, -blog of online community, met Limpidissima ben je verzekerd van een goede en solide basis.

Thema’s

Voor Limpidissima is deze keer gekozen voor het multifunctionele thema Mise Pro van CrestaProject.

Mise Pro is een responsive design en heeft alle basisfuncties in huis die je van een hedendaags thema zou mogen verwachten. Een echte alleskunner dus!

Maar wil je toch liever een ander thema? Ook dat is geen probleem. Limpidissima werkt probleemloos met alle overige Themas van CrestaProject en het thema GeneratePress Premium van (hoe toepasselijk) GeneratePress.

Plugins

Naast de standaard plugins die nodig zijn voor het onderhouden en het optimaliseren van je website, worden de overige plugins (afhankelijk van wat voor type website je wilt) achteraf voor je toegevoegd.

Configuratie

Limpidissima wordt volledig én speciaal voor jou geconfigureerd. Jij moet er uiteindelijk (zonder alle toeters en bellen) prettig mee kunnen werken.

Onderhoud

De belangrijkste updates worden dagelijks in de achtergrond uitgevoerd, het periodiek onderhoud vind 1 keer per maand plaats.

Demo

De front-end demo laat slechts 1 voorbeeld zien van wat mogelijk is. Voor het back-end gedeelte heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Neem hiervoor contact met me op wanneer je serieus geïnteresseerd bent.

Interesse of vragen? Bel +31 6 81350343 of mail info@buro37.nl

2 maart 2019