Werkwijze Buro 37

Hier transformeer ik jouw ideeën en wensen tot een voor jou werkbare website.

Buro 37 werkt

Voor een select groepje vrienden en bekenden bouw en onderhoud ik websites van A tot Z. Professioneel, belangeloos (wat overigens iets anders is dan gratis), transparant en zonder winstoogmerk. En dat al sinds 2006.

Wat ik doe

Ik bouw, host en onderhoud je website en regel alles wat nodig is om jouw website goed te laten functioneren.

Wat ik niet doe

Ik schrijf géén teksten en ik verzamel géén beeldmateriaal voor je website.

Wat het kost

Je betaald alleen voor dat wat je gebruikt!

Jaarlijks betaal je de kosten van je domeinnaam en de fees voor je thema en hosting. Verder betaal je voor al dat wat speciaal voor jou en je website, -blog, -shop of online community moet worden aangeschaft.

Een duidelijke vaste prijs per jaar voor het bouwen, onderhouden en hosten van je website!

Interesse of vragen? Bel +31 6 81350343 of mail info@buro37.nl

13 januari 2019